AL-QURAN UKIRAN NO 1 MALAYSIA

Apa Nuur ?

eNUUR …
merupakan Syarikat Pengedar Al Quran yang memfokuskan al Quran Tagging Ukiran, Peneraju Pertama di Malaysia.

Membawakan tagline Keberkatan Berpanjangan yang didedikasikan oleh Datuk Wira Dr Azizan Osman sebagai mentor perniagaan kami

Di bawah Akta Pendaftaran Perniagaan 1956, Syarikat eNUUR Sdn Bhd yang merupakan sebuah syarikat milikan tunggal ditubuhkan secara rasmi pada 23 Mac 2017.

Tahun 2023 adalah tahun ke-6 eNUUR secara rasmi dalam persada keusahawanan.

eNUUR Sdn Bhd tertumpu kepada produk islamik yang dipasarkan 100% secara atas talian. Al-Quran eNUUR ini bukan sahaja mendapat permintaan di Malaysia malah  di peringkat antarabangsa juga seperti Brunei, Singapura, Indonesia, Dubai, Jepun, Switzerland, Perth, Mesir, Melbourne, Australia dan Austria.

Bagi menjaga kualiti produk, syarikat telah memilih pembekal dari syarikat yang telah mendapat kelulusan Kementerian Dalam Negeri di setiap percetakan mushaf Al-Quran agar terjamin dan selamat digunakan sepenuhnya.


Pada tahun 2019, Puan Nur Hidayati binti Ahmad Barudin yang merupakan pengasas eNuur Sdn Bhd turut menerima Anugerah Ikon Usahawan sempena Hari Sayyidatina Khadijah Parlimen Kota Bharu.

Pada bulan Julai 2020, eNuur Sdn Bhd menyertai program TITANIUM bawah Syarikat.Richwork International Sdn Bhd dan Alhamdulillah telah mencapai GLADIATOR dengan pencapaian jualan lebih RM10 Juta dalam masa setahun. Selain itu, Alhamdulillah eNUUR juga berpeluang untuk menerima Anugerah THE BRANDLAUREATE WORLD HALAL BEST BRAND E-BRANDING AWARD dalam Kategori LIFESTYLE PERSONALIZED QURAN CRAFT 2021 pada 19 Jun 2021.

Kami ingin mengucapkan jutaan terima kasih dan sekalung penghargaan kepada semua pelanggan dan agen kami atas kepercayaan dan sokongan sepanjang eNUUR berada dalam bidang perniagaan. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Updating…
  • No products in the cart.