AL-QURAN UKIRAN NO 1 MALAYSIA

Circle Syurga eNUUR


Memiliki nakhoda kapal yang kuat adalah impian semua pengasas bisnes untuk  mencapai kejayaan.


Alhamdulillah!

eNUUR justeru memiliki Circle Syurga yang soleh solehah dalam kapal besar eNUUR yang menjadi tulang belakang kejayaan eNUUR sehingga hari ini.

Terdiri daripada Senior Leadership Team(SLT) dan Keyleaders eNUUR yang mempunyai kemahiran kepimpinan sejak di zaman kampus universiti serta anak buah yang sentiasa memberikan kerjasama yang baik dalam jabatan masing-masing.

Antara yang diajarkan oleh Datuk Wira Dr Azizan Osman adalah apabila melihat sahaja adanya ISU, ajari diri untuk keluarkan SOLUSI. Latih diri untuk ACCEPT & ADAPT dengan apa jua perubahan situasi dan keadaan.

Terkini, eNUUR mempunyai lebih kurang 20 orang staf di pejabat dengan kekuatan dropships seramai lebih kurang 20,000 orang. Alhamdulillah..

Circle eNUUR ini Allah kurniakan kepada kami dengan limpah dan rahmatNya. Dikelilingi dengan orang-orang baik menyebabkan kadang kala kami malu dan segan jika ingin melakukan keburukan. Alhamdulillah dengan circle sebegini, sentiasa membantu kami untuk ingat pada Dia Yang Maha Baik dan Maha Mengumpulkan orang-orang yang baik di sekeliling kita.

Moga eNUUR sentiasa dikelilingi dengan orang yang soleh dan solehah serta sentiasa ingin membantu orang lain menjadi lebih baik, in syaa Allah..

Kami sayang semua team eNUUR!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Updating…
  • No products in the cart.